Monday, June 1, 2015

APM Birštone!



Birštonas – ko gero, vienintelis Lietuvos miestas, kurį būtų galima pavadinti „sveikatingumo sostine“ – ir būtent dėl to jis yra unikalus. Kur dar galima suderinti sanatorines ir SPA procedūras su aktyvius poilsiu – nuo skrydžio oro balionais ir parasparniu iki slidinėjimo? Kur dar galima atsigaivinti stebuklinguoju mineraliniu vandeniu pušų pavėsy? Žodis „stebuklingasis“ – ne atsitiktinis, juk Birštono vidutinės mineralizacijos bromo vanduo turi gydomųjų galių: ramina nervus, stiprina kraujagyslių sieneles, nuramina skausmą ir net jaunina odą.

Mes norime, kad apie unikalų Birštono kurortą sužinotų visas pasaulis! Globalus projektas APM Agentuur rūpinasi tiek vietiniu verslu, tiek jo klientais, todėl mes padėsime vietiniems verslininkams rasti klientų – ir Lietuvoje, ir už jos ribų, o peržiūrėjusieji reklama gaus 90% jos sumos.


APM Agentuur pasirinko Birštoną savo sąžiningos reklamos idėjai vystyti todėl, kad tai – nedidelis regionas, kuriame yra išsivystęs vietinis verslas, ir tikimės, kad birštoniečiai palaikys mūsų sumanymą. Mes tikime, kad net globalizuotame pasaulyje yra vietos smulkiajam verslui. 


#adpaysme #apm #apmagentuur #asmeninereklamoslenta #kitoksinternetas #bendrasisvartojimas #startup #saziningareklama #vietinisverslas #adpays.me #apmbirstone

No comments:

Post a Comment